محل تبلیغات شما

سلام بر اعتراف گیرنده ی روز جزا و سلام بر اعتراف کننده ی روز جزا و سلام بر دحامی اعتراف کننده روز جزا و در آخر سلام بر روز جزا الحاقی سوم . قرار بود طبق الحاقی گذشته دیگر چیزی از این اتفاق(یعنی سقوط هواپیما اکراینی ) نکنیم ولی چه کنیم که صحبت نکردن دَوای این حال ما نیست . قبل از شروع مطلب تاکید می کنم که الحاقی های قبلی را بخوانید تا با خواندن این موضوع هوشیار تر شوید . و مطلبی که اندیشه ما را به خود جلب می کند یک مطلب است که دوست دارم بگویم درباره اش . و قبل از شروع مطلب پیش بینی می کنم که شاید درست دراید آنهم این است که : در اتفاق سقوط هواپیمای اکراینی با برخورد موشک سپاه ، سپاه را تبرع خواهند کرد. حال ببینید که آیا درست است یا خیر . این مطلب یا این سخن نوشته می شود بعد از اعتراف سردار حاجی زاده در شبکه رسمی ایران . یکی از فرماندهان رسمی یک سازمان وابسته به نظام سخن هایی در شبکه خبر صداوسیما جمهوری اسلامی ایران داشته است که اسمش را من به اختصار " اعتراف بعد جنایت" می نامم، که مجموع از اعتراف و کمی به قول ما ماس مالی است و.

سیستان و بلوچستان(سیل)

سقوط هواپیما(اکراینی) بخش اعتراف

سقوط هواپیما(اکراینی)بخش دوم

اعتراف ,سلام ,جزا ,روز ,مطلب ,الحاقی ,سلام بر ,روز جزا ,است که ,جزا و ,از شروع ,سقوط هواپیما اکراینی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مشایخ امام زاده محمود در گذر تاریخ از دل من تا ابدیت... مدرسه ی با نشاط ما